'

Cal Prat

Cal Prat és una antiga casa de pagès del segle XVIII situada al petit nucli d’El Soler, dins el terme municipal de Calonge de Segarra.

Una acurada restauració ens ha permès de conservar totes les estances i elements típics d’una antiga casa de pagès com són el celler,el cup del vi, l’estable, el forn de pà, la llar de foc, etc. La vostra estada a Cal Prat us permetrà gaudir-ne tot imaginant-vos com ha estat la vida de la nostra pagesia en els darrers segles, i fruint del paisatge i la tranquil·litat del món rural d’avui.

El Forn i El Celler de Cal Prat, així s’anomenen es nostres allotjaments per la particularitat que caracteritza a cadascun, tenen una capacitat de fins a 8 i 5 persones respectivament.

Cal Prat també disposa d’una piscina climatitzada situada a l’interior d’un antic cobert de pedra vista dotada dels serveis de: solàrium, calefacció per terra radiant, lluminari, sistema de natació contracorrent, i saltant d’aigua relaxant. D’aquesta manera podreu gaudir de sol i aigua en un entorn natural qualsevol dia de l’any.

www.calprat.net
info@calprat.net
Tel. +34 650 936 400