'

Fires

Merca de les espècies - Argençola

Mercat de les espècies – Argençola

Durant tot el dia, el municipi es disposa a delectar la vista, l’olfacte, el tacte i, sobretot, el gust de tots els assistents a la fira amb una àmplia oferta d’activitats, tallers, exposicions i xerrades al voltant del món de les espècies.

Web de la fira

 

Festa i fira del tió – Argençola

Festa i fira del tió – Argençola

Vols viure l’aventura de trobar un Tió d’Argençola al bosc i endur-te’l cap a casa per passar el Nadal. Els Tions d’Argençola viuen durant tot l’any als caus que tenen repartits pels boscos del terme municipal i s’acosten a Clariana els dies de la Festa per trobar-se amb els nens.

També durant el mati podreu gaudir del Mercat del Tió on hi trobareu productes locals, de proximitat i ecològics, així com artesania feta a prop de casa.

Web de la fira

 

Ecofira a Calaf

Ecofira a Calaf

La mostra reunirà expositors de diferents sectors econòmics com són l’alimentació, la gastronomia, les energies renovables, la bioconstrucció, el reciclatge, la salut ambiental, l’artesania i un llarg etcètera de propostes vinculades a l’ecologia, el medi ambient i la sostenibilitat.

Web de la fira

 

Agro Alta Segarra – Calaf

Agro Alta Segarra – Calaf

Es un esdeveniment professional i dinà­mic, amb exhibicions tècniques de maquinària, un ampli espai dedicat a productes i serveis per a la pagesia i una jornada de ponències per a professionals. Una de les principals diferències amb altres fires agrícoles de Catalunya i el que la fa única, és el protagonisme de les màquines en moviment i treballant.

Web de la fira

 

Fira de la Carbassa – Calaf

Fira de la Carbassa – Calaf

La carbassa és la gran protagonista d’aquesta fira que se celebra en el marc de les activitats programades a Calaf per la celebració de Tots Sants el dia 1 de novembre.
Com ja és costum, els visitants podran trobar parades d’artesania feta amb carbassa, com objectes de decoració o utensilis per a la llar, així com estands relacionats amb el cultiu de la carbassa.

Web de la fira

 

alta-anoia-experience

Fira ALTA ANOIA – L’Experiència rural

(Consorci per al Desenvolupament de l’Alta Anoia)
Es una fira d’experiències rurals que es realitza en un dels pobles de l’Alta Anoia, on es pot gaudir de representacions teatrals al carrer, tota mena d’activitats, tast de gastronomia de l’Alta Anoia, etc..

www.altaanoia.info